Πού διαβιβάζουμε τα Δεδομένα; 

Η εταιρεία δεσμεύεται πως δεν θα δώσει πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους. 

Στις περιπτώσεις αυτές η εταιρεία παραμένει υπεύθυνη για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, ορίζει τα επιμέρους στοιχεία της επεξεργασίας και, όπου απαιτείται, υπογράφει σύμβαση προκειμένου να διασφαλίζεται πως η επεξεργασία εκτελείται σύμφωνα με τον Κανονισμό της Ε.Ε περί προστασίας προσωπικών δεδομένων και πως ο καθένας μπορεί να ασκήσει τα δικαιώματα που του δίδονται από το νομικό πλαίσιο. 

Λόγοι Επεξεργασίας Δεδομένων  

Για τους παρακάτω λόγους, η εταιρεία συλλέγει και επεξεργάζεται τα απολύτως απαραίτητα προσωπικά σας δεδομένα έτσι ώστε να μπορεί να σας προσφέρει μία σύγχρονη, γρήγορη και εξατομικευμένη εξυπηρέτηση. 

 1. Εκτέλεση των Παραγγελιών σας. 
 1. Αποστολή Newsletter Διαφημιστικού – Ενημερωτικού Χαρακτήρα. 
 1. Αποστολή Προσφορών, Ενημερώσεων και Εξατομικευμένης επικοινωνίας μέσω Email, SMS, Viber, Social Media. 
 1. Δημιουργία Λογαριασμού Μέλους. 
 1. Εξατομικευμένη Επικοινωνία και Εξυπηρέτηση. 
 1. Δημιουργία Λογαριασμού Μέλους με τη χρήση Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης (Social Media). 
 1. Έρευνες Ικανοποίησης Πελατών. 
 1. Διεύρυνση Δυνατοτήτων Ενημέρωσης, πληροφόρησης Πελατών και εμπειρίας πλοήγησης στο Ηλεκτρονικό μας κατάστημα. 
 1. Εξυπηρέτηση μετά την Πώληση (After Sales Services). 

Δικαιώματα που έχετε σχετικά με τα Προσωπικά σας Δεδομένα 

Οποιαδήποτε στιγμή έχεις τη δυνατότητα να ανακαλέσεις τη συγκατάθεσή σου, επιλέγοντας το Κουμπί Unsubscribe που θα βρεις σε κάθε επικοινωνία. 

Επίσης, οποιαδήποτε στιγμή έχεις δικαίωμα πρόσβασης, τροποποίησης ή και διαγραφής των προσωπικών σου δεδομένων μέσω της πρόσβασής σου στην Ιστοσελίδα μας, μέσω αποστολής email ή τηλεφωνικά. 

Σε περίπτωση που θεωρείς πως η Διαχείριση των προσωπικών σου δεδομένων παραβιάζει τη νομοθεσία, έχεις το δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα www.dpa.gr

Για περαιτέρω ενημέρωση σχετικά με τη Χρήση της Ιστοσελίδας, παρακαλούμε ακολουθήστε τους παρακάτω συνδέσμους. 

Όροι Χρήσης  

Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας συμφωνείτε να τηρήσετε τους παρακάτω όρους χρήσης που σε συνδυασμό με την πολιτική μας σχετικά με την προστασία προσωπικών δεδομένων διέπουν τις σχέσεις συνεργασίας της εταιρείας μαζί σας όσον αφορά αυτόν τον δικτυακό τόπο. 

Η χρήση αυτού του δικτυακού τόπου διέπεται από τους παρακάτω όρους χρήσης: 

Το περιεχόμενο, η δομή και η εμφάνιση των ιστοσελίδων της εταιρείας δίνεται  για τη δική σας πληροφόρηση και χρήση και μπορεί να τροποποιηθεί χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. 

Η εταιρεία και οποιοδήποτε τρίτο πρόσωπο δεν μπορεί να εγγυηθεί για την ακρίβεια, την ορθότητα ή την πληρότητα των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτόν τον δικτυακό τόπο. Αναγνωρίζετε πως αυτές οι πληροφορίες μπορεί να περιέχουν λάθη ή ανακρίβειες για τα οποία η εταιρεία δεν αναλαμβάνει τις ευθύνες. 

Η εταιρεία ουδεμία ευθύνη φέρει για άμεση ή έμμεση, θετική ή αποθετική ζημία, που μπορεί να προκύψει από την έλλειψη ικανότητας χρήσης της Ιστοσελίδας, καθώς και από τυχόν σφάλματα, διακοπές, ελαττώματα ή καθυστερήσεις στη λειτουργία της Ιστοσελίδας ή στη διαβίβαση μέσω αυτής πληροφοριών στο διαδίκτυο. 

Η εταιρεία δεν ευθύνεται για τυχόν τεχνικά, τυπογραφικά ή ορθογραφικά λάθη στις τιμές ή στα χαρακτηριστικά των προϊόντων. 

Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν παρουσιάζει ασυνήθιστα χαμηλή τιμή, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας πριν παραγγείλετε το προϊόν. 

Η καταχώρηση παραγγελίας δε συνεπάγεται αυτόματη δέσμευση του αποθέματος. 

Σε περιπτώσεις χαμηλού ύψους αποθέματος, η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να μην εκτελέσει κάποια παραγγελία ή μέρος αυτής, εφόσον η διαθεσιμότητα σε σχέση με τη ζήτηση αποδειχτεί ανεπαρκής. Στην περίπτωση αυτή θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση. Η τελική επιβεβαίωση διαθεσιμότητας πραγματοποιείται κατά την επεξεργασία της παραγγελίας και τη συλλογή των προϊόντων. 

Κάνοντας χρήση των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτό το δικτυακό τόπο είναι αποκλειστικά δική σας ευθύνη, για το οποίο η εταιρεία δεν φέρουμε ευθύνη. Είναι δική σας ευθύνη να βεβαιωθείτε πως οποιαδήποτε προϊόντα, υπηρεσίες ή πληροφορίες που είναι διαθέσιμα στις ιστοσελίδες καλύπτουν τις απαιτήσεις σας. 

 • Αυτός ο δικτυακός τόπος εμπεριέχει υλικό το οποίο ανήκει στην KEROMANIA. Αυτό το υλικό εμπεριέχει, το σχεδιασμό, τη διάταξη, την εμφάνιση, τα γραφικά, και τα κείμενα των ιστοσελίδων. Απαγορεύεται αυστηρά η αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του παραπάνω υλικού για εμπορικούς σκοπούς. 
 • Αυτός ο δικτυακός τόπος εμπεριέχει εξωτερικούς συνδέσμους προς άλλες ιστοσελίδες. Αυτοί οι σύνδεσμοι παρέχονται για τη διευκόλυνσή σας και για να σας παρέχουν επιπλέον πληροφόρηση. Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των ιστοσελίδων στις οποίες παρέχουμε τέτοιους συνδέσμους. 

Ασφάλεια Συναλλαγών 

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω πλατφόρμας ασφαλών ηλεκτρονικών πληρωμών. 

Είναι ασφαλές να κάνω ηλεκτρονικές αγορές από το site της εταιρείας; Πώς προστατεύονται τα προσωπικά μου δεδομένα; 

Στην κατασκευή του site μας έχουμε προβλέψει ώστε να διασφαλίσουμε τη διαδικασία των συναλλαγών και την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων. Σας εγγυόμαστε πως όλες οι παραγγελίες που πραγματοποιείτε μέσω του site μας είναι ασφαλείς. Χρησιμοποιούμε το ασφαλές πρωτόκολλο επικοινωνίας SSL στο διακομιστή των ιστοσελίδων μας. Με αυτόν τον τρόπο σάς διασφαλίζουμε πως όταν χρησιμοποιείτε σελίδες που εισάγετε προσωπικά ευαίσθητα δεδομένα (Όνομα, Τηλέφωνο, Διεύθυνση, Στοιχεία πληρωμής), τα δεδομένα σας κρυπτογραφούνται πριν αποσταλούν, καθιστώντας πρακτικά αδύνατη την υποκλοπή πληροφοριών από οποιονδήποτε επιχειρήσει να αποκτήσει πρόσβαση στις πληροφορίες σας. 

Μπορείτε να ελέγξετε αν χρησιμοποιείτε μία κρυπτογραφημένη σύνδεση κοιτώντας το κάτω μέρος του περιηγητή που χρησιμοποιείτε για ένα εικονίδιο που απεικονίζει ένα κλειδωμένο λουκέτο. Αυτό το εικονίδιο θα πρέπει να φαίνεται στις σελίδες που σας ζητείται να εισάγετε προσωπικά δεδομένα. Όλοι οι σύγχρονοι περιηγητές υποστηρίζουν αυτό τον τύπο ασφαλής σύνδεσης που χρησιμοποιούμε στο site μας. Αν για κάποιο λόγο έχετε απενεργοποιήσει αυτή την επιλογή δεν θα είσαστε σε θέση να πραγματοποιήσετε εγγραφή, είσοδο, ή ηλεκτρονική αγορά από το site μας έως ότου επανενεργοποιηθεί η επιλογή για ασφαλή πρόσβαση σε ιστοσελίδες. 

Παρά το γεγονός ότι έχουμε υλοποιήσει το site μας ώστε να σας διασφαλίζει από απόπειρες υποκλοπής των προσωπικών σας δεδομένων και των στοιχείων του λογαριασμού σας, κάνουμε επιπλέον διασταύρωση των στοιχειών σας για να εντοπίζουμε και να σταματάμε πιθανές απόπειρες ηλεκτρονικής εξαπάτησης. Σε αυτό το πλαίσιο, επικοινωνούμε μαζί σας για να εξακριβώσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία και τις αγορές που κάνετε μέσω του site μας. 

Πληροφορίες για ασφαλείς online αγορές 

Σιγουρευτείτε ότι χρησιμοποιείτε έναν κωδικό που είναι δύσκολο για κάποιον να τον μαντέψει. Το ιδανικό είναι να χρησιμοποιήσετε ένα συνδυασμό γραμμάτων, αριθμών και ειδικών χαρακτήρων. Εάν κάποιος γνωρίζει τον κωδικό σας μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση στο λογαριασμό σας. 

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων 

Τι είδους πληροφορίες συλλέγετε;  

Οι πληροφορίες που συλλέγουμε έχουν ως εξής : 

 • Τις προσωπικές πληροφορίες που μας παρέχετε και είναι απαραίτητες έτσι ώστε να επεξεργαστούμε και να εξυπηρετήσουμε τις παραγγελίες σας. Αυτές αφορούν το όνομα, τη διεύθυνσή σας, τη διεύθυνση του email σας, και τον αριθμό του τηλεφώνου σας.  
 • Πληροφορίες σχετικά με την περιήγησή σας και τις αγορές σας στην ιστοσελίδα μας, τις οποίες αξιοποιούμε έτσι ώστε να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες που σας παρέχουμε, καθώς και να σας ενημερώνουμε για τις προσφορές αγοράς προϊόντων που σας ενδιαφέρουν. Οι πληροφορίες αυτές αφορούν τη διεύθυνση IP σας, το ιστορικό αγορών που πραγματοποιείται μέσω της σελίδας μας, καθώς και πληροφορίες για την πλοήγησή σας μέσα στο site μας.  
 • Τις προσωπικές πληροφορίες που μας παρέχετε και είναι απαραίτητες για αποστολή διαφημιστικού υλικού και εξατομικευμένων προσφορών. 

Ασφάλεια προσωπικών δεδομένων 

Πώς αποδέχομαι ή όχι την πολιτική της Εταιρείας ως προς τα προσωπικά δεδομένα; 

  

Η Χρήση του Ηλεκτρονικού Καταστήματος συνεπάγεται και με την αποδοχή των όρων που παρέχει η εταιρεία.  Σε κάθε περίπτωση και για οποιοδήποτε λόγο, ο κάθε πελάτης έχει το δικαίωμα να μας καλέσει και να ζητήσει την πλήρη και οριστική διαγραφή των προσωπικών του δεδομένων ανά πάσα στιγμή, πλην αυτών που ορίζει ο νόμος πως πρέπει να διατηρηθούν για λόγους εμπορικού δικαίου. Όσον αφορά την αποστολή διαφημιστικού υλικού και εξατομικευμένων προσφορών η εταιρεία δεσμεύεται πως σε χρήση της ή σε χρήση από συνεργαζόμενες με αυτήν εταιρείες θα δίδεται η δυνατότητα διαγραφής από την Λίστα Παραληπτών μέσω ειδικού συνδέσμου που θα πρέπει να ενεργοποιήσει ο πελάτης. 

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σου δεδομένων είμαστε στη διάθεσή σου.